...Disse grønne ravioli av fersk pasta, fylt med ricotta og spinat, er en tidløs klassiker fra den italienske kulinariske tradisjonen, perfekt balansert mellom enkelhet og raffinement. Pastadeigen er farget grønn fordi den er blandet med spinat, og den skiller seg ut med sin silkemyke konsistens, ideell for å elegant omslutte den delikate og rike fyllet.
Ostanalog, også kjent som imitasjonsost eller ostalternativ, er en type ostprodukt der all eller deler av melkefettet er erstattet med vegetabilsk fett. Produksjonsprosessen for ostanalog ligner på den for vanlig ost og velges ofte for sin kostnadseffektivitet og enkelhet i produksjonen. Ostanalog tilbudt av Foodcom S.A. kjennetegnes av sin myke tekstur, gode elastisitet, homogen smelting, strekkegenskaper og enkel rivning og kutting. Den har en holdbarhet på 3, 6 eller 12 måneder. Foodcom S.A. leverer ostanalog i 1 kg blokker eller revet og pakket i 1 eller 2 kg poser.
På grunn av sine utmerkede smelteegenskaper, brukes ostanalog ofte som en erstatning for pizzost og toppings, da den ligner på mozzarellaost. Den kan også brukes i ostetypeprodukter som krever et lavere innhold av fett og salt.
Disse grønne ravioli av fersk pasta, fylt med ricotta og spinat, er en tidløs klassiker fra den italienske kulinariske tradisjonen, perfekt balansert mellom enkelhet og raffinement. Pastadeigen er farget grønn fordi den er blandet med spinat, og den skiller seg ut med sin silkemyke konsistens, ideell for å elegant omslutte den delikate og rike fyllet.
Burrata Pugliese er en fersk og kremet ost, typisk for den italienske osteproduksjonen. Laget med melk av høy kvalitet, skiller burrata seg ut med sitt myke og smøraktige hjerte, innhyllet i et tynt lag mozzarella. Denne osten er perfekt for å nytes alene eller sammen med ferske tomater og et dryss av olivenolje, noe som fremhever dens delikate og unike smak. Burrata er et utmerket valg for de som søker en autentisk og raffinert kulinarisk opplevelse.
Infrarøde tørkeovner overfører nyttig energi uten kontakt og på overflaten av matprodukter. Slik gjør de det mulig å oppnå skorper (oster, brød uten skorpe), tørke belegg (oster, kjøtt), redusere mengden overflatevann uten å påvirke kjernen av produktene.
De er lite påvirket av arbeidsforholdene og kan, takket være reaksjonen fra emitterne deres, korrigere den konvektive delen som er iboende i enhver termisk tunnel, noe som gjør dem til svært stabile ovner. Energien leveres til det aktuelle stedet med passende doseringer og når den er nødvendig. Man snakker også om kalde ovner. De unngår unødvendig oppvarming av produktene i sin helhet og er derfor en ideell løsning for kalde produkter.
Infrarøde tørkeovner kan komme i form av en konvensjonell ovn eller som enkle infrarøde paneler i en åpen prosess.
Ricotta er et biprodukt som oppnås fra serumet som er igjen etter ostefremstilling.
For å få en mykere og mer delikat ricotta, berikes serumet med tilsetning av fersk melk.
Produktet oppnås ved å varme opp serumet til en temperatur på omtrent 80 °C, og det pakkes i termosveiste beholdere med en vekt på omtrent 2 kg.
Utmerket å nyte naturlig, samt med sukker, sjokolade, alkermes og annet. I matlaging kan man lage deilige desserter og også smakfulle salte retter som ravioli og cannelloni fylt med ricotta og spinat. Vekt på fuscella er omtrent 350 g.
Vår Ricotta Sarda, et produkt av eksepsjonell bionutrientverdi og smak. Den er laget av rekoking av restserumet fra bearbeiding av sauemelk og tørkesaltet, og denne ricottaen har en halvfast, jevn pasta med hvit farge og en lett salt smak.
Det er en ost som overrasker med sin allsidighet: ideell for de som følger et kontrollert kosthold takket være sitt lave kaloriinnhold og høye proteinkonsentrasjon. Vår Ricotta Sarda er deilig å nyte alene, i skiver, eller som et utmerket supplement til ferske grønnsaker, som revet over tomat.
Perfekt for å berike friske salater, pasta, risotto, ovnsbakte lasagner eller som en stjernes ingrediens i salte paier, er vår Ricotta Sarda en ekte kulinarisk skatt som inviterer til oppdagelse av autentiske og ekte smaker.
Bøffelricotta er en myk ost laget av restene fra produksjonen av bøffelmozzarella. Konsistensen er myk og kornete, men aldri sandete. Duften av bøffelmelk har ikke samme intensitet som mozzarella, og den passer derfor godt til både søte og salte retter. En fersk ost rik på
Typer og Formater
Vekt: 250 g og 1 kg
Termosveist brett
Koder: 321 / 321b
Holdbarhet: 21 dager
Bufala Campana-ricotta er en del av historien og tradisjonen innen meieriindustrien, et symbol på vårt landbruk og det typiske arven som områdene i Sør-Italia kan uttrykke.
Bufala Campana DOP-ricotta er et ferskt meieriprodukt, derfor uten modning, oppnådd ved varmekoagulering av proteinene i myse fra bufalemelk, råvaren som stammer fra produksjonen av Bufala Campana-mozzarella, som gir den spesielle strukturelle egenskaper av kremethet og mykhet, en porselenhvit farge, og markante sensoriske egenskaper som kan beskrives som en delikat melkefragrance og sødme.
Cacioricotta er en lagret ost med semi-fast konsistens og sylinderform, typisk for den pugliesiske osteproduksjonen. I pugliesisk matlaging brukes dette produktet vanligvis revet for å smake til pasta, spesielt i den typiske pugliesiske retten pasta alla crudaiola, men det spises også alene i flak eller brukes til å smake til salater eller pizza.
Rå melk, melkesyrebakterier, løpe, salt
Allergener Melk og melkeprodukter (inkludert laktose og melkprotein)
Våre produkter er ikke merket som GMO i henhold til forskriftene 1829/2003EF og 1830/2003/EF. Overholdelse av ikke-tilstedeværelse av GMO ved grensen på 0,9 % i henhold til de europeiske forskriftene EF 1829/2003 og 1830/2003.
Attestasjon ionisering Vi bekrefter, basert på garantier og sertifikater mottatt fra våre leverandører, at våre produkter, ingredienser og tilsetningsstoffer: ikke er gjenstand for behandling ved ionisering i henhold til dekret nr. 2001-1097 av 16/11/01.
Analyse for: 100g
Fett: 33g
Proteiner: 27g
Sukker (g): 0,5
Natrium (mg): 0,9g
Energi Kcal: 450
Energi KJ: 1680
Format: Rektangulær
Vekt: Omtrent 200g
Emballasje: Film
Overemballasje: Kartong
Lagringstemperatur: +2°C/+8°C
Fylte paprika med ost 2,9 kg italienske produkter i Marseille, Frankrike
Disse deilige Croc'Ella-paprikaene er fylt med ost og kan nytes enten som en aperitiff eller sammen med en rett. Perfekt for å glede smaksløkene til deg og dine gjester.
Ingredienser Paprika (38%), solsikkeolje (37%), sauericotta (18%) (pastorisert sauemelkserum, salt), eddik, salt, sukker, ekstra jomfruolivenolje. Antioksidant askorbinsyre E300. Syreregulator sitronsyre E330.
Croc'Ella er den håndverksmessige fabrikken for tørket frukt, laget i Frankrike, laget i Marseille.
Rå, skrelte tørkede frukter, saltede eller usaltede ristede varianter tilbys, men ikke bare det, du finner også Croc'Ella-oliven og antipasti for en 100% Made in Marseille aperitiff. For mer friskhet kommer Croc'Ella-produktene fra de beste kildene. I tillegg, for å sikre mer friskhet, blir produktene tilberedt på bestilling.
Emballasje: Glasskrukke på 2,9 kg
TINE MINIPOLIVALENTE PASTORISERER ER BYGGET HELE I RUSTFRITT STÅL, OG ER IDEELLE MASKINER FOR PASTORISERING OG KOAGULERING AV MELK, SÅVEL SOM FOR EKSTRAHERING AV RICOTTA. DE ER ALLE UTSTYRT MED ET ELEKTRISK KONTROLLPANEL FOR HÅNDTERING OG KONTROLL AV BEHANDLINGSYKLUSEN.
MASKINENE ER TILGJENGELIGE MED KAPASITETER SOM VARIERER FRA 100 TIL 600 LITER, UNNTATT DEN ELEKTRISKE MODELLEN SOM HAR EN KAPASITET PÅ 50 ELLER 100 LITER.
MED ELEKTRISK, GASS ELLER DAMPDRIFT KAN DE LEVERES BÅDE I MANUELL OG AUTOMATISK VERSJON, FAST ELLER TILT (UNNTATT FOR GASSMODELLENE).
ETTER BEGJÆRING KAN MINIPOLIVALENTE PASTORISERERE MED KAPASITET OVER 200 LITER LEVERES MED KUTTEGRUPPE OG/ELLER RUSTFRITT STÅL PLATTFORM MED EN ANKOMSTTRAPP I SKLIFRITT GITTER.
For kutting av hard og semi-hard ost tilbyr vi et bredt utvalg av semi-automatiske porsjoneringsmaskiner som er egnet for kutting av alle typer gaver, fra diskmaskiner til automatiske linjer. De automatiske linjene leveres til en stor del av den italienske og utenlandske GDO.
I særdeleshet:
- Automatiske, semi-automatiske og semi-manuelle ostekuttere.
- Porsjoneringsmaskiner, som lar deg nøyaktig dele osten i skiver av tilpasset størrelse.
- Horisontale frakoblere, som utfører det horisontale kuttet av formene.
- Automatiske rengjøringsmaskiner, for å fjerne urenheter som finnes på skorpen av lagrede oster før kutting og emballering.
- Automatiske rivere, som gjør det mulig å oppnå et homogent og klart ferdig produkt.
- Flattrykkmaskiner, for å kutte den øvre og nedre platen av formene presist, for emballering.
Blandingen erstatter helt eggenes tykningsegenskaper ved baking. Det er ingen smaker, konserveringsmidler eller andre skadelige mattilsetninger i blandingen. Dette produktet inneholder ikke gluten. Produktet testes for gluten i hver produksjonsfase. Garnec var den første i Russland som fikk rett til å merke sine produkter med varemerket "Kryssede Korn". Dette varemerket er et sikkerhetsmerke for glutenfrie produkter fra Foreningen av Europeiske Cøliaki-selskaper, anerkjent i de fleste utviklede land.
Vekt: 300 g
Ostanalog (også kjent som etterligningost eller ostealternativ) er et ostprodukt der melkefett delvis eller helt er erstattet med vegetabilsk fett. Når helmelkfett er byttet ut, kalles produktet også "veganost". Andre produksjonsstandarder er de samme som for vanlig ostproduksjon. Analog ost velges ofte på grunn av kostnadseffektivitet og enkel produksjon. Produktet er i stor grad variabelt når det gjelder formel, og er derfor egnet for mange bruksområder.
Pecorino Affumicato er en lagret ost laget av sauemelk og naturlig røkt med hveteved. Denne osten kjennetegnes av en fint krydret smak og en myk konsistens, noe som gjør den perfekt for å nytes alene eller som en del av et ostefat. Pecorino Affumicato er et håndverksprodukt, laget etter tradisjonelle metoder og med ekte ingredienser. Den håndverksmessige produksjonen og den unike smaken gjør den til et fremragende produkt innen den italienske osteproduksjonen.
Caciocavallo Baby er en fersk og delikat ost, perfekt for enhver anledning. Den myke konsistensen og den lette smaken gjør den til et utmerket valg for forretter, smørbrød eller bare å nyte alene. Denne osten er laget med melk av høy kvalitet og representerer en av spesialitetene fra den pugliesiske osteproduksjonen. Hver bit er en invitasjon til å oppdage friskheten og smaken av lokale produkter, noe som gjør den til et must-have for enhver ostelsker.
Caciocavallo Affumicato er en ost med en rik, tett og behagelig smak, mer rustikk enn tradisjonell caciocavallo. Formene av denne smakfulle caciocavallo blir laget ved å utsette dem for en ekte rask og lett røyking med strå av myk hvete, strengt kaldt. Smaken berikes av aromaene og duftene av røyk, noe som gir denne osten en fint krydret og uforvekslelig aroma.
De store sardi ravioli er fyldt med ricotta (blød ost) og citron og indkapsler enkelheden og renheden af de middelhavsagtige smage, hvilket giver en frisk og raffineret kulinarisk oplevelse. Denne ravioli repræsenterer en perfekt harmoni mellem sødmen og den omsluttende blødhed af ricotta og den citrusagtige smag af den vibrerende friskhed fra citronen, indkapslet i et delikat lag af dej.
Våre tortelloni, ravioli i form av store tortellini, fylt med spekeskinke og ost, tilbyr en kompleks og harmonisk smaksopplevelse. Hver bit er en eksplosjon av godt balanserte smaker: saltigheten fra spekeskinken, kremet og kompleksiteten fra osten, er i stand til å glede og tilfredsstille selv de mest kresne ganer.